20200420_header_02

Cultuur

We zijn druk bezig met een regionale speelfilm waarin met een lach en een traan naar de thematiek van eenzaamheid wordt gekeken. De film heeft de titel ‘Herman, een andere kijk op eenzaamheid’. Deze film is voor en door Heusdenaren gemaakt.

Door Heusdenaren, omdat invulling van de acteurs, crew en ondersteunende diensten vrijwel geheel door inwoners uit de gemeente Heusden is gebeurd. Voor Heusdenaren, omdat we alle inwoners van de gemeente Heusden de mogelijkheid gaan bieden om laagdrempelig toegang te krijgen voor de vertoning van de film. Eén van de onderdelen hierin is dat we de film zullen vertonen in de verschillende kernen van de gemeente Heusden. De locaties zullen later worden bekend gemaakt.

De opnames voor de film zijn in september en oktober gemaakt. Op dit moment wordt de film gemonteerd. In het eerste kwartaal van 2022 gaat de film in première. Vanaf dat moment gaan we op tour en vertonen onze speelfilm in alle kernen van Heusden.

Doe jij mee?

De opnames voor de film zijn dus inmiddels afgerond en we zitten volop in de montage. Maar achter de schermen hebben we binnenkort genoeg handjes  handjes nodig bij dit project. Dus houd de website en social media in de gaten.

Deze website maakt gebruik van cookies.