20200420_header_02

Werk mee!

Wil je meewerken aan het succes van ons project in 2021, schroom dan niet om je gegevens achter te laten. 
De inschrijving voor ons project in 2021 is geopend. 

Klik op de link om aan te geven dat je mee wil spelen of -werken!

Werk mee aan “Herman” 

Wij verwerken deze gegevens op basis van de AVG-wetgeving, we slaan geen bestanden op zonder toestemming. Zie ook ons complete privacy-statement. 

Als ondernemer (mee)werken?

De Stichting  Evenementen Vlijmen werkt binnen de gemeentegrenzen van Heusden.
 Wij brengen verbinding tot stand door onder andere culturele activiteiten te organiseren.

Hierbij doen wij niet alleen een beroep op inwoners maar vragen ook aan het bedrijfsleven om te participeren. Samen zorgen we dan voor een klimaat waarin wonen, werken en leven prettig gecombineerd is.

De organisatie van onze projecten vraagt om veel financiële armslag. Daarin vinden we elk jaar een groot scala aan bedrijven die ons een ‘warm hart’ toedragen. Het geven van financiële of materiële steun aan de Stichting Evenementen Vlijmen zorgt indirect voor méér verbinding in de gemeente.

Wilt u als ondernemer, vereniging of stichting ons helpen om activiteiten voor alle inwoners van Heusden mogelijk te maken? Dan kunt u contact hierboven uw gegevens achterlaten.  Aan de hand uw wensen en onze geplande activiteiten zoeken we dan samen naar een  match. Vanwege de ANBI-status van onze stichting kan het geven van een gift, financieel aantrekkelijk zijn. 

In 2021 organiseren we een groot cultureel project rondom het thema eenzaamheid. Voor de organisatie van dit project zijn we opzoek naar maatschappelijke en financiële partners. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen twee-punt-nul noemen we dat.

Uw bedrijf of organisatie ook in onderstaand rijtje op laten nemen? Schroom dan niet om contact met ons te zoeken. Voor elke bijdrage, (financieel of materieel) zorgen wij voor een passende -culturele- tegensprestatie.

Deze website maakt gebruik van cookies.