20200420_header_02

Even voorstellen: Clémy Balvers

We stellen je graag voor aan één van onze crewleden: Clémy Balvers.

Inmiddels hebben we de eerste draaidagen achter de rug, en wat is het leuk om als productieassistente te mogen werken bij de film ‘Herman’!

Sinds 2012 werk ik als coördinator bij VluchtelingenWerk Nederland op diverse AZC’s, een baan die me nog elke dag veel plezier en voldoening geeft. Hier heb ik me het plannen, organiseren, problemen oplossen en het aansturen van een team eigen gemaakt. Iets wat me nu goed van pas komt in mijn rol als productieassistente.

In het verleden heb ik meegewerkt aan documentaires, maar een groots filmproject als Herman is nieuw voor mij. Ik denk dat weinig mensen beseffen wat er bij komt kijken om een film tot stand te brengen. De volgende film die ik ga bekijken zal ik dan vanaf nu ook met andere ogen zien.

Het is mooi om te zien hoe we met een zeer diverse groep mensen uit Heusden dit project mogelijk maken, van professionele camera- en lichtmensen tot acteurs, figuranten en vrijwilligers. Allemaal een andere rol en allemaal onmisbaar! Naast dat het leuk is om een film te maken, vind ik het mooi dat er aandacht is voor het thema eenzaamheid. Hopelijk kunnen we met deze film wat meer begrip kweken voor dit onderwerp en misschien zelfs de eenzaamheid in de gemeente Heusden wat verminderen.

De eerste beelden beloven heel wat moois, ik kan niet wachten om de film straks aan het grote publiek te tonen!

Clémy Balvers

Deze website maakt gebruik van cookies.