20200420_header_02

Draag uw steentje bij!

‘Stichting evenementen Vlijmen’ maakt het project Vlijmens Spektakel 2021 mogelijk en organiseert van 24 tot en met 27 juni 2021 een theatervoorstelling. Een project over eenzaamheid, maar tevens een spetterend cultureel feest waarbij de verbinding, verbroedering en het leggen van nieuwe contacten binnen Vlijmen (inclusief Haarsteeg en Nieuwkuijk) één van de doelen is. Het is de bedoeling dit spektakel te realiseren met zoveel mogelijk inwoners van Vlijmen waarbij zang, dans en toneel centraal staan. Vanuit de genoemde elementen verbinding, verbroedering en contacten, is de voorstelling gratis toegankelijk. Inmiddels hebben al een aantal Vlijmense culturele- en educatieve organisaties hun medewerking toegezegd.

Waarom?
Eenzaamheid is al jaren een ondergeschoven probleem dat niet alleen bij ouderen voorkomt. Met de Coronocrisis is iedereen zich bewuster geworden van eenzaamheid en dat dit iedereen kan raken. Maar wat is eenzaamheid eigenlijk, hoe kun je eenzaamheid bij jezelf en bij anderen herkennen en wat kun je zelf doen aan eenzaamheid? Dit zijn de thema’s waar we in het project ‘Vlijmens Spektakel 2021’ aandacht zullen besteden.

Sponsoring:
De realisatie van dit Spektakel van, voor en door inwoners van Vlijmen, zal, ondanks de inzet van minstens honderd vrijwilligers, aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Daarom is de stichting op zoek naar sponsoren.

Wij vragen u om een éénmalige bijdrage voor de realisatie van dit prachtige evenement dat heel veel weerklank zal vinden binnen de gemeenschap Vlijmen. Wij willen graag met u in gesprek gaan om te bezien op welke wijze u de sponsoring invulling kunt geven en hoe wij kunnen zorgen voor een passende tegenprestatie.

Deze website maakt gebruik van cookies.