20200420_header_02

Vlijmens Spektakel naar juni 2021

Het Vlijmens Spektakel wordt definitief verplaatst naar 2021. De voorstellingen in het Burgemeester Van Greunsvenpark en andere activiteiten vinden volgend jaar plaats van 24 tot en met 27 juni.

De Stichting Evenementen Vlijmen (SEV) besloot vorige week al om het Vlijmens Spektakel geen doorgang te laten vinden van 25 tot en met 28 juni 2020. Het verbod op het in grotere groepen bijeenkomen maakte repetities voor het geplande spektakelstuk in het Burgemeester Van Greunsvenpark in Vlijmen onhaalbaar.

Nadat de regering deze week de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus verlengde tot in ieder geval 28 april, hakte het bestuur van de SEV de knoop door: het Vlijmens Spektakel wordt verplaatst naar 2021. Het evenement zal volgend jaar gehouden worden van 24 tot en met 27 juni 2021.

Geen afstel

“Van uitstel komt zeker geen afstel”, verzekert Jeroen van den Bosch, voorzitter van de stichting. “Vandaar de duidelijke datum voor het Vlijmens Spektakel 2021: van 24 tot en met 27 juni. Zoals het er nu naar uitziet, pakken we de draad van de repetities weer op in januari. Tot die tijd heb ik voor alle spelers en belangstellenden voor het Vlijmens Spektakel één boodschap, passend bij het thema ‘eenzaamheid’ van ons project: laten we er zijn voor elkaar en kijk een keer extra naar mensen in je omgeving.”

Deze website maakt gebruik van cookies.