Over de stichting

De Stichting Evenementen Vlijmen brengt verbinding tot stand door culturele activiteiten te organiseren die voor alle inwoners toegankelijk zijn. Door deze activiteiten voelen bezoekers zich sterker verbonden met elkaar en met Vlijmen*, en krijgt het motto ‘Dromen, doen’ van de gemeente Heusden inhoud. De culturele evenementen die georganiseerd worden maken dat de bezoekers trots zijn op hun woonplaats. De Stichting Evenementen Vlijmen wil de theatrale traditie die is ingezet met het “Vlijmens Spektakel: ’t Plein spreekt!” borgen voor de toekomst.

Vlijmens Spektakel naar juni 2021

Het Vlijmens Spektakel wordt definitief verplaatst naar 2021. De voorstellingen in het Burgemeester Van Greunsvenpark en andere activiteiten vinden volgend jaar plaats van 24 tot en met 27 juni.

Geen Vlijmens Spektakel in Juni

Vanwege de coronacrisis gaat het Vlijmens Spektakel van 25 tot en met 28 juni niet door. “Door de maatregelen van de overheid kunnen er tot 1 juni geen repetities plaatsvinden”, vertelt Jeroen van den Bosch. “De geplande grote openluchtvoorstellingen eind juni zijn daardoor helaas niet realiseerbaar.”

Opbouw begonnen!

Vandaag, 14 juni, zijn we begonnen met de opbouw van de tribunes.

Promotie op het Plein

Voorafgaand op de uitgifte van de kaarten op 9 juni werd het Vlijmens volkslied gezongen.

Kick-off 10 maart

Het Vlijmens Spektakel: ‘Het Plein Spreekt’ vóór, dóór en ván bewoners, zal plaatsvinden op 15, 16 en 17 juni 2018. Dit Vlijmens Spektakel kan natuurlijk niet worden gerealiseerd zónder de inzet van inwoners/verenigingen/koren etc. van Vlijmen, Haarsteeg en Nieuwkuijk! Daarom was er dé grote Kick-off op 10 maart 2018 in café Den Braai te Vlijmen om mensen te enthousiasmeren hun medewerking toe te zeggen.